welkom op mijn blog

scraplive

donderdag 17 juni 2010

beach boy

Deze layout heb ik gemaakt als gastdesigner voor madebymalyAls ondergrondvel heb ik een witte cardstock genomen. Daar heb ik met verschillende stempels en stazon timber brown op gestempeld. Daar overheen heb ik ruwweg een laagje gesso aangebracht. Wanneer het goed droog was, ben ik met een doosje distress inkt langs de randen van het cardstock gegaan.
Het design papier wat ik gebruikt heb is allemaal van pinkpaislee degrees collection. Daarvan heb ik alle randen flink bewerkt met de edge distresser en distress inkt.
De twee labels achter de foto zitten aan elkaar en heb ik bewerkt met stempels en distress inkt en voorzien van een vintage touwtje. Aan de rechterzijde zit onder het design papier en de foto een jounaling kaartje van K&Company, als afwerking heb ik daar een drietal eyelets geplaatst, knoopjes een glasparel. De titel is gemaakt van tickers van American Craft en stickers van Mustard Moon.
Aan de linkerzijde zie je een stukje boekpapier wat weer bewerkt is met distress inkt. De bloemen die ik gebruikt heb zijn van prima en vastgezet met een mooie brad. Daarnaast zit een rubon van Basic Grey.
Verder is de layout afgewerkt met een clip en accolade van Making Memories, een schelpen bedeltje en een metalen vlinder.

2 opmerkingen:

Ria zei

Wat een goed idee met die gesso en dan inkten, erg mooi gedaan.

groetjes Ria S.

Jolanda zei

Supergaaf wat je met het witte cardstock hebt gedaan, ik dacht echt even dat het designpapier was hoor! Het hele lootje is trouwens errug mooi :)